hjerte Netlægevagt Åbent 24 timer

Om os

Hurtig, enkel og sikker behandling af almindelige tilstande, hvor online behandling er sikker.

Historie

Netlægevagt blev etableret i 2014 i Norge.

"Ved at arbejde på en almindelig skadestue så vi konstant, hvordan ventetiderne steg og tilstrømningen af ​​patienter steg. Patienter med "ikke-haste" kunne vente i timevis, før det blev deres tur. Det førte os til ideen om Online skadestue og behandling baseret på algoritmer med spørgsmål til stille diagnoser. Den første diagnose vi startede med var urinvejsinfektion og siden er der kommet flere til." - Thomas Bergqvist, grundlægger af Netlægevagt.

Online lægebehandling diagnosticerer visse specifikke tilstande, der kan håndteres online uden et almindeligt lægebesøg. Dette gælder kun for visse diagnoser, hvor patientoplysninger er tilstrækkelige til diagnosticering.

For de diagnoser Netlægevagt behandler, er der arbejdet omfattende med forskningsbaserede algoritmer og konferencer med foreninger og offentlige myndigheder for den bedst mulige sikkerhed. Her kan du læse mere om Netlægevagts sikkerhedsarbejde.

Netlægevagt drives og ejes af Medinovo AS (org nr. 914456835).

Hvem vi er

Magnus K S Andersen

Magnus K S Andersen

Magnus er læge og grundlægger af Netlægevagt. Han har arbejdet som læge siden 2011, og har en stor interesse for teknologi og sundhed. Magnus arbejder til daglig med patientledelse, udvikling, programmering og strategi for udvikling af Netlægevagt.

Thomas Bergqvist

Thomas Bergqvist

Thomas er læge og grundlægger af Netlægevagt. Han har en bred baggrund inden for sundhed med arbejde i alt fra lægeteams på festivaler til akutmedicin, psykiatri og almen praksis. I Netlægevagt arbejder Thomas med patienthåndtering, support og strategisk udvikling.

Irene Johannsson

Irene Johannsson

Irene er sundhedssekretær hos Netlægevagt og styrer de daglige aktiviteter på kontoret. Hun arbejder med support, posthåndtering, kontorledelse og patientopfølgning.

Julia Trontveit Vik

Julia Trontveit Vik

Julia er sundhedssekretær hos Netlægevagt og arbejder med support, posthåndtering og patientopfølgning.

Martin Grandalen

Martin Grandalen

Martin er læge. I Netlægevagt arbejder han blandt andet med patientrettet informationsmateriale, interne retningslinjer for behandling og udvikling.

Solveig Skjeggedal Bjornes

Solveig Skjeggedal Bjornes

Solveig er læge. Hun arbejder med indhold og artikler. Hun holder også styr på sociale medier og sørger for løbende opdateringer og kommunikation med følgere.

Birgitte & Simen

Birgitte og Simen er studerende i Bergen og arbejder med support for Netlægevagt.

Netlægevagt betyder

  • Norske læger, der har stor erfaring med skadestuearbejde.
  • Kort ventetid, ingen kø.
  • Præcis samme behandling, som du ville få på en almindelig skadestue.
  • Ingen behandling, ingen betaling.

Kontakt os

Har du andre spørgsmål eller vil du gerne i kontakt med os? Her finder du vores kontaktoplysninger.

Har du andre spørgsmål? Chat med os!